Prijavi problem

Спорт

Објавено на: 14.07.2009 - 22:15

 

Спортски терени во општина Илинден:

Фудбалско игралиште Кадино

Фудбалско игралиште Марино

Повеќенаменско игралиште Ајватовци

Повеќенаменско игралиште Илинден

Спортска сала „Гоце Делчев“ Илинден

Тениски терени - „Спортски образовен центар“

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Граѓаните на општина Илилнден активно вклучени во креирањето на буџетот за 2020 година
ilinden.gov.mk © 2013