Prijavi problem

Правилник за систематизација на работните места во Општина Илинден

Објавено на: 08.03.2016 - 10:45

Правилник за систематизација на работните места во Општина Илинден

КЛИКАЈ ТУКА - PDF

 

Шема - PDF

 

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Граѓаните на општина Илилнден активно вклучени во креирањето на буџетот за 2020 година
ilinden.gov.mk © 2013