Prijavi problem

ООУ "Браќа Миладиновци"

Објавено на: 13.12.2011 - 16:29

Општинско Основно Училиште „Браќа Миладиновци“ – н.м. Миладиновци

Директор: Тројан Симоновски

 

Контакт:

Телефон: 02/2577 709

email: brmiladinovci@yahoo.com

http://brmiladinovci.edu.mk/

Подрачни училишта: Текија и Мршевци

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Граѓаните на општина Илилнден активно вклучени во креирањето на буџетот за 2020 година
ilinden.gov.mk © 2013