Prijavi problem

Инспекциски надзор-Инспекторат

Објавено на: 12.12.2011 - 15:49

Електронска пошта

inspektorat@ilinden.gov.mk   

Телефон

02/2571-703

02/2571-704

Локал

Комунален инспектор, животна средина 121

Урбанистички инспектор 123

Градежен инспектор 111

Инспектор за животна средина

070/677-994

Инспектор за комунални дејности

075/454-915

Комунален редар

075/475-134

077/529-653

Овластен  урбанистички инспектор

077/580-945

 Овластен градежен инспектор

070/240-446

 

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Граѓаните на општина Илилнден активно вклучени во креирањето на буџетот за 2020 година
ilinden.gov.mk © 2013