Prijavi problem

Галерии

Проектот „Со зеленило против загадувањето“ успешно реализиран Се одржа традиционалната 12-та по ред Априлијада Интензивно се реализира Проектот „Со зеленило против загадувањето“
Галерија: Учениците се вклучија во Проектот „Со зеленило против загадувањето“ Незаборавен Осмомартовски концерт во Домот на култура „Илинден“ Здруженијата на граѓани добија нови простории во новоизградениот Дом на култура во Марино
Празникот Водици масовно одбележан во Општина Илинден Малите коледарчиња го најавија Божик Во Домот на култура „Илинден“ отворена изложба на уметници од Општина Илинден
Во Домот на култура „Илинден“ отворена изложба на слики од ликовната колонија во Радовиш Инвестиции во развојот на културата и негувањето на културните вредности Континуирано подобрување на локалната патна инфраструктура во Општина Илинден
ООУ „Ристо Крле“ го одбележа патрониот празник Изложба на карикатури и концерт на ансамблот „Серенада” во Домот на култура „Илинден“ Првачињата станаа членови на Детската организација
Учениците во новиот амфитеатар

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

ЛИТЕРАТУРНА МАНИФЕСТАЦИЈА „ИЛИНДЕН 2018“
ilinden.gov.mk © 2013