Prijavi problem

Галерии

Празникот Водици масовно одбележан во Општина Илинден Малите коледарчиња го најавија Божик Во Домот на култура „Илинден“ отворена изложба на уметници од Општина Илинден
Во Домот на култура „Илинден“ отворена изложба на слики од ликовната колонија во Радовиш Инвестиции во развојот на културата и негувањето на културните вредности Континуирано подобрување на локалната патна инфраструктура во Општина Илинден
ООУ „Ристо Крле“ го одбележа патрониот празник Изложба на карикатури и концерт на ансамблот „Серенада” во Домот на култура „Илинден“ Првачињата станаа членови на Детската организација
Учениците во новиот амфитеатар Изложба и промоција на книга во Домот на култура „Илинден“ Во училишните клупи седнаа 210 првачиња
Со „Илинденски етно фест“ одбележан патрониот празник на Општина Илинден Нови 4 инвестиции и нови 230 работни места по повод Денот на Општина Илинден Натпреварите во атлетика хит на Спортски викенд „Илинден 2016“
Во рамките на Спортскиот викенд „Илинден 2016“ се одржа традиционалниот натпревар по „Брзо пиење на кригла точено пиво“

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

ИНВЕСТИЦИСКИТЕ ПАТИШТА ВОДАТ КОН ОПШТИНА ИЛИНДЕН
ilinden.gov.mk © 2013