Prijavi problem

Галерии

Прогласени најдобрите учесници во штафетната трка Во тек градежните активности на повеќенамеснкото игралиште во Илинден Издадено 2.500 решение за легализација во Општина Илинден
АКТИВНОСТИ НА ОПШТИНА ИЛИНДЕН ВО ОБЛАСТА НА СОЦИЈАЛНАТА ПОЛИТИКА Одржана втората форумска сесија во Општина Илинден Одржан Форум за Локален економски развој на Општина Илинден
8-ма година по ред Бесплатни курсеви во рамките на Културно едукативен центар “Илинден“ Одржана прва форумска сесија од Проектот „Форуми во заедницата“ Завршна приредба во градинката „Гоце Делчев“
Поетски митинг „Ветерот донесе убаво време“ во Општина Илинден Успешно реализирано 14-то Литературно матине за деца во Општина Илинден Промовирана книгата „ВМРО 1893-1903 Поглед низ документи“ на Ванчо Ѓорѓиев
Со откривање бисти и приредба одбележан патрониот празник на ОУ „Браќа Миладиновци“ Oтворена првата Општинска библиотека Илинден Во манифестацијата „Подарете книга за Велигденско јајце - симбол на Христовото Воскресение” обезбедени 5.000 книги
Почна 7-та традиционална манифестација „Подарете книга за Велигденско јајце - симбол на Христовото Воскресение“

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Континуирано инвестираме во подобар и поквалитетен живот за сите во општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013