Prijavi problem

Почна 13-та манифестација „Подарете книга за Велигденско јајце - симбол на Христовото Воскресение“

Published on: 25.04.2019 - 10:11

Во Домот на култура „Илинден“ почна 13-та традиционална манифестација „Подарете книга за Велигденско јајце - симбол на Христовото Воскресение “.

Сите заинтересирани граѓани, преставници од бизнис секторот, издавачки куќи, научни институции и факултети, ученици кои што сакаат да подарат книги кои ќе бидат наменети за библиотеката во Домот на култура „Марино“, можат да бидат дел од оваа манифестација во периодот од 10:00 до 14:00 часот.

Секој посетител што ќе подари книга со која ќе го збогати библиотечниот фонд, за возврат ќе добие Велигденско јајце. 

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013