Prijavi problem

Реконструкција на пристепен пат- улица 532, општина Илинден

Published on: 15.05.2020 - 14:52

Во рамки на “Проектот за поврзување на локални патишта” кој се реализира од Министерството за транспорт и врски со финансиска поддршка од Светска Банка, а со цел подобрување на локалната патна инфраструктура, Општина Илинден аплицираше со проект за реконструкција на постоен пат, ул. „532“ во општина Илинден.

За таа цел Ви ги доставуваме следните документи:

ИЗВЕСТУВАЊЕ за достапност на документ План за управување со животната средина и со социјалните аспекти (ПУЖССА) за проект за реконструкција на постоен пат, ул. „532“ во општина Илинден во рамки на Проектот за поврзување на локални патишта - КЛИКАЈ ТУКА

Формулар за коментари - КЛИКАЈ ТУКА

КОНТРОЛНА ЛИСТА НА ПЛАН ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЖИВОТНАТА СРЕДИНА И СОЦИЈАЛНИТЕ АСПЕКТИ (ПУЖСССА) Реконструкција на постоен пат, ул. „532“ во општина Илинден - КЛИКАЈ ТУКА

ENVIRONMENTAL AND SOCIAL MANAGEMENT PLAN (ESMP) CHECKLIST Rehabilitation of existing road, St. “532” in Municipality of Ilinden - КЛИКАЈ ТУКА

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013