Prijavi problem

Австриската компанија „Текспорт“ отвора производствен погон во Општина Илинден

Published on: 27.08.2019 - 07:31

На 29.08.2019 година (четврток) со почеток во 14:30 часот во локалната економска зона Марино-Кадино, на свечен начин ќе биде предаден во употреба новиот производствен погон на австриската компанија „Текспорт“.

Станува збор за компанија која што се занимава со производство на заштитна облека и важи за производител со највисок и најиновативен квалитет на противпожарна облека во светот.

Инвестицијата во Општина Илинден е досега најголемата инвестиција на оваа компанија.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013