Prijavi problem

Спортски викенд „Илинден 2018“ – Фудбал

Published on: 20.07.2018 - 14:49

На 21 јули со почеток во 20:30 часот на фудбалското игралиште во Марино ќе се одржи ревијален фудбалски натпревар. Меѓусебно ќе играат два тима составени од фудбалерите на трите фудбалски екипи од општина Илинден што се натпреваруваат во Третата фудбалска лига, ФК „Илинден“, ФК „Кадино“ и ФК „Марино 2012“.

Фудбалското игралиште во Марино, според зборовите на голем број фудбалски работници, е едно од игралиштата со најдобра подлога во земјата, па оттаму не е случајно тоа што токму на овој терен се случија и повеќе репрезентативни натпревари, а  тренираат и голем број клубови.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013