Prijavi problem

Спортски викенд „Илинден 2018“ - Атлетика

Published on: 20.07.2018 - 14:35

 

Натпреварите во атлетика-трчање кои се составен дел на Спортскиот викенд, ќе се одржат на 21 јули, со почеток во 19:00 часот, на пешачко-рекреативната патека Марино-Кадино, која што е во должина од 2000 метри и која нуди идеални услови за ваков вид на натпревари.

 Околу 300 ученици и младинци ќе се натпреваруваат во трките на 50, 150, 300, 600, 800 и 1500 метри, а меѓу учесниците ќе буидат и најмладите-дечињата од градинката „Гоце Делчев“.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013