Prijavi problem

Објава за 3 градежни парцели во новата населба Јака

Published on: 11.06.2018 - 11:17

Општина Илинден објави продажба на три парцели за изградба на станбени куќи по пат на електронско јавно наддавање во новата населба „Јака“.

На заинтересираните овој пат им се нудат градежни парцели со големина од 463 до 514 метри квадратни. Почетната цена на огласеното земјиште изнесува 61 денари од метар квадратен, а пријавите за учество треба да се достават до 2 јули.

Листа на парцели, услови, почетни цени и упатство PDF: КОМПЛЕТНА ОБЈАВА

Прилог PDF: ДЕТАЛЕН ПЛАН - Локалитет Јака

Линк: Локацијата на Google Maps

Прилог PDF: БЛАНКО ПРИЈАВА за учество во постапка за отуѓување на градежно земјиште


Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013