Prijavi problem

ООУ "Браќа Миладиновци"

Published on: 13.12.2011 - 16:29

Општинско Основно Училиште „Браќа Миладиновци“ – н.м. Миладиновци

Директор: Тројан Симоновски

 

Контакт:

Телефон: 02/2577 709

email: brmiladinovci@yahoo.com

http://brmiladinovci.edu.mk/

Подрачни училишта: Текија и Мршевци

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

Граѓаните на општина Илилнден активно вклучени во креирањето на буџетот за 2020 година
ilinden.gov.mk © 2013