Prijavi problem

ООУ "Ристо Крле"

Published on: 13.12.2011 - 16:26

Општинско Основно Училиште „Ристо Крле“ – н.м. Кадино

Директор: Александар Митровски

Контакт:

Телефон: 02/2561 540

email: ristokrle_ou@yahoo.com

Подрачни училишта: Мралино и Бунарџик

 

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

Инвестициските патишта водат кон општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013