Prijavi problem

Правилник за систематизација на работните места во Општина Илинден

Published on: 08.03.2016 - 10:45

Правилник за систематизација на работните места во Општина Илинден

КЛИКАЈ ТУКА - PDF

 

Шема - PDF

 

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

Граѓаните на општина Илилнден активно вклучени во креирањето на буџетот за 2020 година
ilinden.gov.mk © 2013