Prijavi problem

Галерии

Локален совет за превенција: Конкретни мерки за поголема безбедност во сообраќајот Локален економски развој (ЛЕР) во Општина Илинден - Галерија Зимски рекреартивни игри во фудбал, во спортската сала „Гоце Делчев“
Градинката „Гоце Делчев“ го одбележа 10-от јубилеен патронат Во празнична атмосфера масовно одбележано Богојавление-Водици Дом на култура „Илинден“: Отворена изложба на слики од ликовната колонија „Карпино 2018“
Отворена изложба „Сликарот со пријателите“, на Новица Трајковски Општина Илинден домаќин на меѓународен ракометен турнир Граѓанско учество во креирањето на Буџетот на Општина Илинден за 2019 година
Дом на култура „Илинден“: Отворена изложба на слики од Третата ликовна колонија во Радовиш Галерија: Реконструирана пешачка патека во градинката „Гоце Делчев“ ОOУ „Ристо Крле“ го одбележа патрониот празник
Со положување цвеќе на споменикот на војводата Васил Аџaларски одбележан Денот на македонската револуционерна борба Првачињата станаа членови на Детската организација Размена на искуства во искористувањето на средства од ЕУ со хрватските општини
Во училишните клупи седнаа 200 првачиња од Општина Илинден

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

Континуирано инвестираме во подобар и поквалитетен живот за сите во општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013